Meer dan 10 online Wateetons workshops in de komende twee weken

Meer dan 10 online Wateetons workshops in de komende twee weken


We zitten nog wel even binnen en dus gaat foodwriter meneer Wateetons maar gewoon door met het geven van online culinaire workshops. Een stukje van de nood-een-deugd en je-moet -wat gebeuren. Bovendien zijn de workshops eigenlijk ook wel heel gezellig.

In de afgelopen weken leerden inmiddels al enkele duizenden deelnemers droge en verse worst maken, kimchi fermenteren, miso maken of zelf hun eigen unieke yoghurt maken. Stuk voor stuk kennis en vaardigheden waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Vier workshops per week

De workshopagenda voor de komende twee weken staat nu online! Maar liefst vier per week. En hij wilde het dit jaar eigenlijk wat rustiger aan doen. Op de agenda veel nieuwe binnenkomers zoals de: gratis workshop distilleren (maak je eigenhanddesinfectiegel!), de supersappige gratis workshop frikandellehttps://wateetons.com/wateetons-workshops/frikandellen-maken/n maken, de workshop gefermenteerde (hot)sauces, de workshop ‘maak je eigen komboecha‘ en de supertoffe freaky foodworkshop ‘koji (dé foodtrend van het komend jaar) en ten slotte leer ik jullie op veler verzoek hoe je zelf je eigen charcuterie kunt maken.

(en dan zijn er ook nog een hele rij in het Engels!)

Schrijf je hier in

Check hier de hele agenda en schrijf je nu in!

Geef een reactie