van alles |

Komt u maar weer, met die Starterculturen bestellingen

Eigenlijk zou het in twee weken gepiept zijn. Met één nachtje gammele dekking wegens een verhuizing van het domein. Het werden zes weken knutselen en een week lang foutmeldingen op starterculturen.nl. Verhuizen van én webshopsoftware én domeinnaam. Doe het niet. En dan volgt deze week ook nog een fysieke verhuizing ook. Heer wees mij genadig.

En het is jullie schuld. Dat dat duidelijk is.

Twee-en-een-half jaar geleden richtte Meneer Wateetons starterculturen.nl op. Voor jullie. Ondankbaar tuig. Omdat elke keer een darm moeten bietsen bij je slager geen lange termijnstrategie is. Omdat een zakje tempeh bestellen uit Indonesië meer verzendkosten kost dan de starter zelf. Omdat er één soort koji in Nederland was, bedoeld voor sake. Omdat nitrietpekelzout weliswaar niet duur is, maar 25 kilo in je keuken wel een beetje in de weg staat. En omdat de meeste slagers opeens fluitend naar buiten kijken als je ze om fosfaat vraagt.

Daarom starterculturen.nl. Een servicewebshop voor de lezers van Meneers boeken. Welbeschouwd.

Dat liep een beetje uit de klauwen. Elke kwartaal 30% bestellingen erbij. Een groeiend assortiment. Starters voor natto, komboecha, red rice yeast, 3, 5, 8, 13 soorten yoghurt. Een Engelstalige shop. Van “wow, ik heb inmiddels elke dag wel een bestelling” tot in Coronatijd zes tot acht uur per dag orders verwerken.

Allemaal jullie schuld. Met je zuurdesembrood.

Het gevolg was dat de Wateetons cleanroom uit zijn voegen groeide, de Wateetons agenda alleen nog maar ‘inpakken’ vermeldde, de Wateetonsnachten kort waren en de webshopsoftware doorligplekken vertoonde.

Afgelopen week stapten we daarom eindelijk over op Woocommerce, en is de basisURL startercultures.eu geworden, met .nl als zijn kleine broertje. Op naar Europa! En, vanaf morgen verhuizen we naar een groter magazijn, met per-so-neel.

Dat ging niet zonder slag of stoot, een week lang waarschuwde Chrome je voor privacyproblemen als je de site bezocht, maar we zijn er.

“Alles leuk en aardig, Meneer. Maar heeft het ook nog voordelen voor ons, als worst-, charcuterie- en fermentatieliefhebber?”

Jazeker.

Een groter magazijn betekent meer voorraad, en hopelijk minder vaak uitverkochte artikelen. Personeel betekent sneller inpakken, en eerder jouw darm of A. luchuensis op de mat. Dat personeel is ook accurater dan die Meneer met zijn rand-ADHD. Meer oppervlak betekent meer producten, dus verwacht in de toekomst meer starters én meer tools. Een onestopfermentatieshop. Betere software betekent bijvoorbeeld handigere pakket-samenstellingen en seintjes als je gewenste product weer op voorraad is.

Dus, surf weer eens langs starterculturen.nl of startercultures.eu/nl/. Hij is nog niet af, maar alles doet het -als het goed is- en Meneer Wateetons én zijn Watverpaktonsianen zitten klaar om je starters naar je op te sturen.

Dus, Meneer vergeeft jullie. Zo is hij dan ook wel weer.

Rapporteer je korting

Kom je een fout tegen (die niet valt onder spel- of vertalingsfout maar echte kapotte dingen als URLs die niet werken, 301 fouten, 404 fouten, ontbrekende foto’s) dan geeft Meneer Wateetons je 1% korting pér fout! Meld ze via info@startercultures.eu of via het contactformulier.


Eén reactie op “Komt u maar weer, met die Starterculturen bestellingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
29 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

30 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

15 apr
Driedaagse cursus fermenteren (maandagen) Meerdere dagen

16 apr
Driedaagse cursus Beter Vlees Bereiden Meerdere dagen

12 jun
Live online workshop “tempura maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

03 jul
Live online workshop “sambal maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

30 aug
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp