workshops |

Een tattoo zegt meer dan duizend woorden. Nieuwe data voor Wateetons Wilde Weekend in Zweden 2021

Wateetons Wilde Weekend tattoo

We weten natuurlijk best dat Wateetons Wilde Weekend onvergetelijk is. Dat je in Zweden grenzen verlegt. Dat je als je eenmaal samen, vers van het vliegveld en met je Starbucks latte nog in de hand, een warm hert hebt ontwijd, je alle schaamte voorbij bent. Dat als je samen in een houtgestookte hottub én vervolgens in een ijskoud meer bent gesprongen je vrienden voor het leven bent. Dat je een reeks nieuwe gastronomische skills mee naar huis neemt waar je nog jaren plezier van hebt. En dat je na de dagelijkse Zweedse sterke drankproeverij bij de open haard plots de oplossing ziet voor ál je problemen. En die van de wereld.

Maar soms vergeten wij dat, wij organisatoren die al meer dan een dozijn keer deze transformaties van dichtbij hebben mogen aanschouwen, toch een beetje. Zelfs de meest bijzondere gebeurtenissen worden op een gegeven moment gewoon.

Tot je deze foto treft in de groepsapp van Wateetons Wilde Weekend van oktober 2020. Een permanente herinnering op de onderarmen van Zweden-gangers Joris en Korneel aan dit legendarische weekend. Dan besef je weer ten volle dat wat wij daar in Zweden met elkaar, met alle gasten, met de natuur, met het land, met de latte en het dier dat voor ons gestorven is, mogen neerzetten.

Wateetons Wilde Weekend in Waanzinnig.

Dat kun jij dus ook ervaren. In 2021. Maar liefst zeven keer reist Meneer Wateetons komend jaar af met een groep helden (m/v) in zijn kielzog. Januari en februari zijn al vol, en er is één datum geboekt door een privégroep. Maar van maart tot november kun je nog vier keer mee. Dan zal dat Corona toch wel een beetje genormaliseerd zijn? Zo niet, dat krijg je gewoon je geld terug. Check hier de agenda en het programma. Tatoeages na afloop niet verplicht. Plakplaatjes mogen ook.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

Workshop bloedworst

Benieuwd naar de online workshops van Meneer Wateetons?

Foodwriter en auteur van acht kookboeken over onder andere fermenteren, worst maken , drank maken en roken, Meneer Wateetons (pseudoniem) geeft online culinaire workshops over de onderwerpen van zijn boeken.


Online workshop kimchi maken

Kijk alle online workshops van het afgelopen jaar terug (of boek er een voor je nieuwjaarsborrel)

2020 was voor Meneer Wateetons, zoals voor zo velen, een jaar van veel verandering. Tientallen workshops gaf hij online. Die kun je nu terugkijken. En wat dacht je van een Wateetons workshop als nieuwjaarsborrel?

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
27 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

28 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

20 dec
Live online workshop “mozzarella maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

31 jan
Live online workshop “likeuren maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

05 feb
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

14 feb
Culicollab: Christian Weij & Meneer Wateetons – zuurdesembrood 20:00 tot 22:00 uur

16 mrt
Daglange workshop “Kop tot Staart Varken” – op locatie 12:00 tot 22:00 uur | € 199
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp