Benieuwd naar de online workshops van Meneer Wateetons?

Benieuwd naar de online workshops van Meneer Wateetons?


Workshop bloedworst

Foodwriter en auteur van acht kookboeken over onder andere fermenteren, worst maken , drank maken en roken, Meneer Wateetons (pseudoniem) geeft online culinaire workshops over de onderwerpen van zijn boeken. Tot eind januari houdt hij even pauze. Tot die tijd kun de reeds gegeven workshops van het afgelopen jaar in alle rust, op je eigen moment, terugkijken. Van bloedworst maken tot groente fermenteren, van yoghurt bereiden tot pâté en croûte maken. De workshops duren elk ongeveer 1,5 uur.

Toch liever de live workshops? Blijf op de hoogte.

Schrijf je in op de Wateetons nieuwsbrief en Meneer Wateetons mailt je als de agenda, eind januari, online staat.

Een privéworkshop voor je collega’s, medewerkers, leerlingen, familie of vrienden?

Online workshop kimchi maken bedrijfsuitje

Foodwriter meneer Wateetons geeft zijn bekende online culinaire workshops ook privé. Jij kiest het onderwerp en de tijd, meneer Wateetons zorgt voor de kennis, de techniek en de flauwe grappen. Eventueel kan hij ook complete thuis-meekook-pakketen verzorgen. Inclusief een download na afloop, de powerpoint, antwoord op al je vragen en volle aandacht van Meneer. Check deze pagina voor de mogelijkheden.

Geef een reactie