De salami carrousel

De salami carrousel


 el-torcal-017.jpg

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus afgelopen weekend greep meneer Charlotte van achter bij de schouders en zette haar aan het werk. Een berg varkensvlees, een hoopje kruiden, een metertje darm en er was weer worst. Salami, dit maal. Om te drogen. Mét toevoeging van nitriet om de kans op overlijden na het nuttigen wat te verkleinen. Meneer is een mietje, hij weet het. 

Bij gebrek aan beter vindt het drogen de komende weken wederom plaats in de koelkast. Maar waar laat je 675 gram worst in je koelkast? Het werken met isolatietape en oranje wol was vorige keer geen groot succes. En de Gamma is dicht op zondagochtend. Een beetje rondspeuren door het huis en wat adviezen van de vele malen technischer aangelegde mevrouw Wateetons, leidde tot het fabriceren van de Salami Carrousel. Hij bestaat uit een bloemenvaas, een magnetronelement met onduidelijke functie, en een aantal vleeshaken. Het patent is aangevraagd.

Meer informatie over het fabriceren van deze worst binnenkort op worstlog, uiteraard. 

Geef een reactie