De vooruitziende blik van Google adwords

De vooruitziende blik van Google adwords


scheiden.jpg

U had het misschien al gezien, Google advertenties op Wateetons. Momenteel verdienen we zo’n 7 cent per dag, dus dat tikt lekker aan! En wat blijkt: Google past zijn advertenties uitstekend aan aan de inhoud van meneer’s posts. Met een vooruitziende blik zelfs, of een waarschuwing zo u wilt: zie de passende advertentie bij het met weinig enthousiasme begroete varkensvoet-in-bed initiatief van meneer.

 1. 2
  Frank

  Zo heeft mijn schoonzus in Gmail boven een mail met overlijdensbericht een advertentie gehad over granny-porn… Het is niet altijd even geweldig wat Google tevoorschijn tovert.

 2. 3
  LekkerEten

  Adsense toont nog wel eens minder toepasselijke reclame inderdaad. Ik controleer dagelijks wat G. op m’n site zet en m’n blocklist is al aardig lang. Maar deze is wel humor 🙂

  Met 7 cent doe je het niet erg best….

 3. 5
  Chris

  Het Google Adwords team is gewoon een stelletje ordinaire dieven. Ik heb mijn account een jaar geleden opgeheven en om een refund van het tegoed gevraagd. Volgens de Adwords overeenkomst heb je daar namelijk recht op. Ik heb ze er nu in een jaar tijd circa 20 keer om gevraagd maar iedere keer komen ze met nieuwe ondeskundige en leugenachtige antwoorden. Waar het op neer komt is: ze betalen je gewoon je geld niet terug. Ondanks dat ze dat wel beloven in de overeenkomst. Gewoon ordinaire dieven dus, het Nederlandse Google Adwords team!

Geef een reactie