Voeten op de bank, pilsje erbij, apenootjes en augurken bij de hand


Want vanavond hangt u om half acht voor de monitor voor het spectakel dat China 2008 zal verbleken, wat zelfs Neil Armstrong aan de buis gekluisterd houdt, waarover nog jaren de discussie zal klinken of de bloggie van links of rechts kwam: de Dutch Bloggies

Meneer heeft, voor u, de thuisblijvers, even een straalverbindinkje laten aanleggen met Den Haag. Bent u er toch nog een beetje bij. Ook maar gelijk geregeld voor mevrouw Gerritsen. Zo is hij, een warm kloppend hart voor een ander. Enfin, ga er lekker voor zitten. De kans dat u meneer’s machtige torso zult kunnen aanschouwen is overgens tamelijk klein gezien de weinig headline- en podiumvriendelijke restrubriek waarin hij genomineerd is. Dat u het weet. Dus geen doodsbedreigingen na afloop graag.

 1. 4
  jazz

  Hi meneerwateetons,

  Om de teleurstelling te boven te komen hier twee uitprobeersels.

  1) gele augurken/komkommer (te verkrijgen bij Leeuw zuur, op de vrijheidslaan). Naar mijn bescheiden mening de lekkerste augurken/komkommer…

  2) een witte boterham met pindakaas en picalilly. Dit recept komt uit een (behoorlijk slechte) detectiveserie, maar dit is echt een verassend lekkere sandwich!

  Volgend jaar beter!’

  Gr. Jazz

Geef een reactie