van alles |

Geruild! App voor een workshop worst maken of wildplukken

Leuk, die wildplukwijzer. En een groot succes, mede dankzij de handige app waarmee je op de fiets plukplekken kunt vinden en markeren. Een android app, welteverstaan, geen iphone. Tot verdriet van vele wildplukkers.

Dat moet anders.

De Wildplukwijzer zoekt dus naar een appbouwer met een hart voor de groene zaak  die een wildplukapp voor de Iphone wil ontwikkelen. Maar, om maar gelijk duidelijk te zijn: het mag geen duur geld kosten. Aan de site wordt niks verdiend, en dat is ook helemaal de bedoeling niet. Het is old-school socialistische shit. Eerlijk zullen we alles delen enzo.

Maar ach, wat moet je ook met geld? Kennis is macht! Dus in ruil voor een app komt meneer Wateetons graag persoonlijk bij jou of jullie een van zijn befaamde workshops worst maken geven. Of, als je dat al kunt (ha!), vegetariër bent (ha!) of liever in het thema wilt blijven bieden we, in samenwerking met koning wildpluk Casa Foresta, je graag een plek aan in een van zijn workshops Wilde planten en kruiden.

En dat wórdt anders. Weer zijn het de binken van Merlin Internet Services uit Harderwijk, verantwoordelijk voor de überleuke en handige supermarktworstgids app (voor android, jahaa), die te hulp schieten. Zij, helden, gaan per onmiddellijk aan de slag met wildplukwijzer app voor iOS.

Hij komt! Hij komt!

 

 


0 reacties op “Geruild! App voor een workshop worst maken of wildplukken
  1. na het teleurstellende resultaat van de vorige keer, wat zeker niet aan meneers uitstekende uileg maar aan overschatting van kennis ligt worden het de wilde kruiden. als meneer dan de worstjes regelt moet het goed komen. Dit betekend niet dat het opgegeven is hoor, nog een keer het boek helemaal uitlezen en gewoon opnieuw proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
01 feb
Live online workshop “mosterd maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

03 feb
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

06 feb
Driedaagse cursus fermenteren Meerdere dagen

08 feb
GRATIS live online workshop “kaassoufflés maken” 20:30 tot 22:00 uur | € Gratis

15 feb
Live online workshop “leverworst maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

08 mrt
Live online workshop “écht krokante zoete aardappelpatat maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

15 mrt
Culicollab: Meneer Wateetons & Nils Koster – live online workshop “Goudse kaas maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 14.99
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend