Cadeautjes: Beerenburg en linzenchips

Cadeautjes: Beerenburg en linzenchips


Boomsma #winterheimwee Linzenchips

Wat attent, cadeautjes in de postbus. Vanwege meneers verhuizing natuurlijk! Wat zijn het toch een lieverds daar bij die PR bureaus. Want niks doet de troep van verhuisdozen en kranten voor de ramen vergeten als een fles Beerenburger, een worst en een zak chips. Dat weet iedereen. De worst is van de Akkrumse charcuteriechansonnier Henk Spijkerman, waar in samenwerking met destilleerderij Boomsma, Beerenburg in verwerkt is. Een verdraaid geinige combi die ik tijdens mijn aankomende workshop worst maken eens keihard ga kopiëren. De chips zijn van linzen, én oven gebakken. Daar voel je je dan de volgende ochtend na een hele zak net iets minder schuldig over. Voorlopig is de paprikasmaak favoriet in huize Wateetons (2) hoewel ze misschien aan het plakkerige residu op m’n gehemelte nog wat moeten doen. Gelukkig is er nog voldoende Beerenburg.

 

Geef een reactie