van alles, Wateetons Testkeuken |

Nieuw filmpje, nieuw stukje en een nieuwe Great Wateetons Giveaway

Meneer is de laatste dagen nogal van de weggeverige. Het zullen de paasgevoelens zijn. Afgelopen donderdag gaf hij via facebook en twitter twee plaatsen voor de kop tot staart workshop weg (super sympathiek meneer) en vandaag zijn het maar liefst vijf gratisenvoorniksen: Instant Marinaters van Vacuvin. Meneer testte er één voor foodtube.nl en omschreef in de nieuwste Elle Eten hoe je er, naast het marineren van je vlees, ook nog heel fijn je eigen Bros mee kunt maken. Werkelijk té leuk om te doen.

….maar echt interessant wordt het pas als je je realiseert wat voor andere verrassende dingen je er mee kunt. Dan hebben we het niet over het opblazen van een spekkie (doen, lachen) of het laten inslapen van je hamster (niet doen, niet lachen), maar over het maken van Bros. Je kent het wel, die luchtige chocoladereep waarvan je je al lezende bedenkt: “bestaat die nog?” en “die was eigenlijk best lekker”. ….

Lees de rest in de nieuwe Elle Eten of via voor €0,29 op Blendle (of over een maand of twee gratis hier ter plaatse, maar reken dan maar niet meer op zo’n mooi apparaat).

Van Vacuvin mag hij er vijf weggeven. Alleen de verzendkosten (doosje) zijn voor je eigen rekening. Meneer geeft ze aan de vijf personen die die de meest originele alternatieve functie van dit apparaat weten te verzinnen. Gebruik de commentaarfunctie, of die van facebook. Geen bros, en geen kleine huisdieren. En zeker geen combinatie.


0 reacties op “Nieuw filmpje, nieuw stukje en een nieuwe Great Wateetons Giveaway
  1. Zou je hier een backdraft mee kunnen creëren? Lijkt me leuk! Maar om te zorgen dat het apparaat langer mee gaat dan 1x zou ik willen kijken of boemboes na het vijzelen en vaccumeren lekkerder worden.

    1. Winnaar! Als je me je adres mailt en 6,75 verzendkosten overmaakt op NL08 INGB 0005 3751 31 tnv meneer Wateetons stuur ik het apparaat op!

  2. Tomaten ontvellen, spinazie sappen in de sapcentrifuge en vervolgens de ontvelde tomaten in de instant marinator stoppen samen met het spinaziesap en vacumeren maar! Groene tomaten met de smaak van spinazie .

  3. Het lijkt me leuk om voor een bbq hier eerst het vlees in te marineren, de schaal tijdens het bbq’en snel af te wassen en er daarna de overgebleven verse groenten, die anders toch gewoon verleppen en de dag nadien aan de kippen gegeven moeten worden, in de ijskast in te bewaren tot de volgende dag.

  4. Ik zou graag buffel-mozzarella marineren met de Vacuvin Instant Marinater, ik hoop dat als de pesto fijn genoeg is de mozzarella mooi groen aan de buitenkant zal kleuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
02 jun
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

05 jul
Live online workshop “fried chicken maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

11 sep
Driedaagse cursus Beter Vlees Bereiden Meerdere dagen

11 okt
Live online workshop “azijn maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

27 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

28 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

13 nov
Driedaagse cursus fermenteren Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend