van alles, Wateetons Testkeuken |

Nieuw filmpje, nieuw stukje en een nieuwe Great Wateetons Giveaway

Meneer is de laatste dagen nogal van de weggeverige. Het zullen de paasgevoelens zijn. Afgelopen donderdag gaf hij via facebook en twitter twee plaatsen voor de kop tot staart workshop weg (super sympathiek meneer) en vandaag zijn het maar liefst vijf gratisenvoorniksen: Instant Marinaters van Vacuvin. Meneer testte er één voor foodtube.nl en omschreef in de nieuwste Elle Eten hoe je er, naast het marineren van je vlees, ook nog heel fijn je eigen Bros mee kunt maken. Werkelijk té leuk om te doen.

….maar echt interessant wordt het pas als je je realiseert wat voor andere verrassende dingen je er mee kunt. Dan hebben we het niet over het opblazen van een spekkie (doen, lachen) of het laten inslapen van je hamster (niet doen, niet lachen), maar over het maken van Bros. Je kent het wel, die luchtige chocoladereep waarvan je je al lezende bedenkt: “bestaat die nog?” en “die was eigenlijk best lekker”. ….

Lees de rest in de nieuwe Elle Eten of via voor €0,29 op Blendle (of over een maand of twee gratis hier ter plaatse, maar reken dan maar niet meer op zo’n mooi apparaat).

Van Vacuvin mag hij er vijf weggeven. Alleen de verzendkosten (doosje) zijn voor je eigen rekening. Meneer geeft ze aan de vijf personen die die de meest originele alternatieve functie van dit apparaat weten te verzinnen. Gebruik de commentaarfunctie, of die van facebook. Geen bros, en geen kleine huisdieren. En zeker geen combinatie.


0 reacties op “Nieuw filmpje, nieuw stukje en een nieuwe Great Wateetons Giveaway
 1. Winnaar! Als je me je adres mailt en 6,75 verzendkosten overmaakt op NL08 INGB 0005 3751 31 tnv meneer Wateetons stuur ik het apparaat op!

 2. Alright, op basis van leukheid, orginaliteit etc etc zijn de Instant Marinaters gewonnen door: (in willekeurige volgorde):
  – Sjoerd M (wiens grappen zeer gemist worden)
  – Irene
  – Wouter
  – Marieke
  – Tom op facebook

 3. Te laat voor de winactie, maar: impregneren van hout met kunsthars (in monomere vorm – na impregnatie door hitte laten uitharden); krijg je wat in het Engelse taalgebied stabilized wood heet. Is vrijwel ongevoelig voor vocht, en kan ook heel goed gebruikt worden om broos of poreus hout (half rot, met slaap, wortelhout) stevig genoeg te maken om te bewerken. Broos, poreus en rot hout is vaak namelijk visueel erg decoratief.
  Impregneren wordt bevorderd door het geheel onder vacuum te zetten (net als bij marineren); onder druk, of afwisselend vacuum en druk is nog effectiever, maar vergt flink meer investeringen en voorzorgsmaatregelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Misschien vind je dit ook leuk

Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.


csalamádé csípõs Hongaarse ingelegde groente

Csalamádé csípõs – Hongaarse ingelegde groente

Hongaarse csalamádé csípõs, geraspte en gemengde ingelegde groente. Een soort zoet-zure zuurkool van verschillende groenten. Lekker pittig en ontzettend makkelijk en snel te maken.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
17 sep
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

24 sep
Wateetons Wilde weekend in Zweden – september 2021 Meerdere dagen | € 99

01 nov
Driedaagse cursus Fermenteren Meerdere dagen

02 dec
Driedaagse cursus Vlees Bereiden Meerdere dagen

Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend