Fijne fermentatiekast van Martin – voor de beeldleerders

Fijne fermentatiekast van Martin – voor de beeldleerders


U weet het: zonder fermentatie-/droog-/rijpingskast is uw leven onvoltooid. Waar moet je anders de vele worsten uit de Worstbijbel te drogen hangen? En hoe kun je normaal kazen rijpen en coppa’s weghangen zonder de inzet van een droogkast. Natuurlijk, een hooizolder of kelder van een Frans kasteeltje werken ook. Maar die heb jij niet. In zowel Over Rot als de Worstbijbel geeft meneer uitgebreide beschrijvingen voor de bouw van een dergelijke kast.

Maar, soms werkt zien toch beter dan lezen. Klusser en Wateetons-lezer Martin ging aan de slag en deelt het resultaat graag met u. Hij heeft wel de beschikking over een 3d-printer. Maar ach, heb je ook gelijk een reden om die aan te schaffen. 

This slideshow requires JavaScript.

 

13 Comments

Add yours
  1. 5
    Meneer Wateetons (via Facebook)

    Gaaf Erik Keune, als je me nog een paar foto’s mailtje maak ik er ook een postje van

Leave a Reply