Oproep: recepttesters

Oproep: recepttesters


Voor een nieuw boek waar meneer, samen met een co-auteur momenteel de semi-laatste hand aan legt is hij op zoek naar recepttesters.

Wat hebben we van je nodig?

Jouw kritische blik op ons recept. Is het recept te volgen? Is het eindresultaat smakelijk? Komt het zo uit de oven, pan of frituur als op het plaatje? Zijn alle ingrediënten te verkrijgen? Staan alle ingrediënten en materialen erin? Dat soort dingen.

Wat moet je ervoor kunnen?

Je moet kunnen lezen en een keuken hebben. Speciale kookkwaliteiten zijn niet vereist. Meneers volgende boek is een smakelijke allemansvriend.

Wat moet je doen?

Je krijgt een of twee recepten toegestuurd, je schaft de ingrediënten aan, bereid ze volgens de instructie en je eet het op. Ondertussen schrijf je alles op wat je opvalt en stuurt dat op aan meneer Wateetons.

Wat krijg je ervoor terug?

Eeuwige dank, zowel in onze harten, als via vermelding in het boek. Daarnaast het heerlijke gevoel en bragging rights dat je een klein beetje zelf een kookboek hebt geschreven. En, een gesigneerd exemplaar van het boek zelf natuurlijk, als het uitkomt (mei 2020).

 1. 26
  Kim

  Erg graag! Ik heb al eerder recepten getest (voor o.a. Christian Weij), dus ik doe dit met heel veel plezier en kunde voor jou! Ik blog ook zelf over food en fermentatie, dus een beetje extra marketing krijg je er gratis bij!

 2. 45
  Marleen

  Zondermeer. Recepten testen is een vaardigheid die ik graag ten toon spreid, de getestte recepten nuttigen is overigens een nog grotere vaardigheid die ik bezit…

 3. 48
  Anne

  Ik wil graag de recepten testen.
  Ik kook alleen maar recepten. Ik kan niks zelf verzinnen.
  Ik heb een snackbar dus ik kan frituren.
  Ik ben erg benieuwd naar de frituur recepten.
  Groetjes Anne

 4. 51
  Marjon Antoons

  Hoi Meneer,

  Zolang je mij geen “te frituren” recepten stuurt ben ik graag je man/vrouw. Laat maar doorkomen, ik heb momenteel even veel tijd en vind dit geloof ik wel een erg leuke manier om een bijdrage te leveren.

 5. 68
  Nathalie

  Ja, lijkt me een leuke uitdaging! Recepten mogen simpelweg niet zo zijn dat ik ‘s morgens om half zes een of ander groen ei in de hens moet steken en dan na 10 uur alsnog 4 uur sous vide moet nagaren alvorens -voor het ultieme grill smaakje- het geheel even luchtigjes moet flamberen…

Geef een reactie