Mooier zag je kimchi nooit maken


 1. 5
  Felix Tangelder

  Hoe ouder de kimchi, hoe geschikter om te verwarmen. Jonge kun je ook verwarmen maar is veel minder complex dan oude. Heel oude kimchi is voor sommigen rauw te heftig, en die is verwarmd juist geweldig in combinatie met stevige smaken in je gerecht. Idealiter heb je dus altijd jonge én oude kimchi in huis.

 2. 6
  reactie via Facebook

  Hoe ouder de kimchi, hoe geschikter om te verwarmen. Jonge kun je ook verwarmen maar is veel minder complex dan oude. Heel oude kimchi is voor sommigen rauw te heftig, en die is verwarmd juist geweldig in combinatie met stevige smaken in je gerecht. Idealiter heb je dus altijd jonge én oude kimchi in huis.

 3. 7
  Erik

  Knifeskills *hartje*
  Sowieso die hakmes/spatel-combinatie *hartje*
  En die fermentatiepot met oldschool waterslot *hartje*

Leave a Reply