van alles |

Restyle wateetons.com, of hoe verdien ik 14 euro.

In 2006 startte meneer Wateetons samen met DVFKAMW (de vrouw formerly known as mevrouw Wateetons) nietsvermoedend een culinair blogje. Snel geld verdienen met Google advertenties was zijn doel. Tevens: zie mij, hoor mij, lees mij-narcisme. Al snel bleek dat elke dag een recept plaatsen heel veel werk is. En dat er al culinaire blogs in overvloed waren, van mensen die beter konden koken dan meneer. Waar hij echter beter in bleek was een stukje humorgebeuren, gecombineerd met een wetenschappelijke interesse in kookprocessen, zelfspot, een mild subversive onderwerpkeuze en een vlotte pen. Dit alles gelardeerd met vettig narcisme, natuurlijk.

Dertien jaar later is dat blogje wat uit de klauwen gegroeid en is meneer Wateetons kookboekschrijver met zeven gelauwerde boeken op zijn naam, een columnist, fermentatiewebwinkelier en geeft hij wekelijks culinaire workshops en opleidingen aan hobbyisten, foodprofessionals, koks in opleiding en bedrijven. Hij verdient inmiddels ongeveer 13 euro per maand aan Google advertenties. Toch elk jaar een euro meer. BAM, follow your dreams.

Het bloggen doet meneer nog steeds, maar hij verdient zijn geld vooral met die andere activiteiten. Zijn huidige website oogt echter nog altijd primair als een blog. Dat wil hij graag anders. Het blog blijft uiteraard, maar wateetons.com moet een betere weerslag gaan geven van wat meneer aanbiedt.

Dus, welke foodie minded web developer, met kennis van wordpress, die bij voorkeur ook wat weet van SEO en zulks wil hem hierbij helpen. Meneer weet dat daar geld mee gemoeid is, mogelijk gesupplementeerd met boeken en workshops.

Op naar de 14 euro!


5 reacties op “Restyle wateetons.com, of hoe verdien ik 14 euro.
  1. Ik heb zelf een foodsite die zo’n 40k omzet per maand (lol geen winst) doet en ken er nog wel meer, heb je even een PB gestuurd, eerste analyse verkeer zou ik zeggen dat je rond de €750-1000 zou moeten kunnen zitten met affiliate.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
03 feb
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

06 feb
Driedaagse cursus fermenteren Meerdere dagen

08 feb
GRATIS live online workshop “kaassoufflés maken” 20:30 tot 22:00 uur | € Gratis

15 feb
Live online workshop “leverworst maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

08 mrt
Live online workshop “écht krokante zoete aardappelpatat maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

15 mrt
Culicollab: Meneer Wateetons & Nils Koster – live online workshop “Goudse kaas maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 14.99

17 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend