Online cursus Paté en croûte maken

Leer je eigen paté en croûte maken van Meneer Wateetons – auteur van Over Charcuterie– in 18 videolessen inclusief powerpoint, kennisquiz en certificaat.

Leer online je eigen paté en croûte maken van Meneer Wateetons, de auteur van het Nederlandse standaardwerk op dit gebied: Over Charcuterie. Het is één van de mooiste klassieke culinaire creaties waar je al je creativiteit in kwijt kunt.

In 18 videolessen leert Meneer Wateetons je alle stappen, van deeg tot farce, aspic, materialen, valkuilen, versieringen en variaties.

WAT GA JE LEREN?

  • Tijdens deze workshop komt zowel de theorie als de praktijk aan bod.
  • Je leert alles over farce, deeg, aspic, materialen, valkuilen, versieringen en variaties.
  • Alles handig stapsgewijs uitgelegd en gedemonstreerd.
  • Welke materialen heb je nodig? Verrassend weinig! Je hebt eigenlijk alles al in huis.
  • Met de basistechniek in de vingers kun je onbeperkt variëren en je eigen recepten verzinnen.
  • Online, dus gewoon vanuit je luie stoel.

videopreview

Voordelen van de ONLINE CURSUS PATÉ EN CROÛTE MAKEN

✔️18 korte duidelijke lessen.
✔️Kijken op je eigen moment en overal ter wereld.
✔️Terugspoelen en herhalen zo vaak als je wilt.
✔️Inclusief powerpoint
✔️Inclusief kennisquiz
✔️Inclusief certificaat

Meer weten

Deze cursus is ook te vinden in de Wateetons Werkplaats

De Wateetons Werkplaats is hét online platform waar jij alle kennis uit de acht kookboeken en tientallen workshops van foodwriter Meneer Wateetons tot je kunt nemen én kunt delen.

Met onbeperkte toegang tot de culinaire cursussen van Meneer Wateetons, een enthousiaste community én toegang tot alle live workshops. Dat allemaal voor één vaste prijs per maand. Maandelijks opzegbaar.

Inclusief kennis en ervaringen delen met gelijkgestemde kook, fermentatie, experimenteer en vleesliefhebbers, exclusieve events voor leden en nog veel meer. Meer informatie.

 

12,99


Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf